Multidisciplinaire praktijk voor kinderen van 0 tot 16 jaar
met ontwikkelings-, gedrags- en/of leerproblemen
De Puzzel kinder- en jeugdpraktijk
kinderkine specialisaties psycholotie

Home

Waarom De Puzzel?

Als ouder ben je op zoek naar het ontbrekende stukje van de puzzel, dat stukje waardoor de ontwikkeling niet vanzelf loopt. Samen zoeken we dit ontbrekende stuk en dan gaan we aan de slag. Net als bij een puzzel beginnen we bij de rand (sterktes van uw kind) en bouwen van daaruit verder op de specifieke vaardigheden waarmee uw kind het moeilijk heeft.

Zo creƫren we samen terug een passend geheel waarin uw kind optimaal kan functioneren. Als therapeut fungeren we ook als schakelstuk tussen uw kind, u als ouder, school en/of andere betrokken disciplines.De kracht van een groepspraktijk

Ons team bestaat uit 5 kinderkinesisten en 2 kinderpsychologen; 7 therapeuten die een gelijkaardige visie en passie delen. Dankzij het aanbod van deze disciplines kunnen we gericht samenwerken om zo uw kind op een juiste manier EN stap voor stap te laten groeien. We hebben als team veel kennis in huis wat gunstig is voor de behandeling van uw kind. We leren van elkaar en krijgen meer inzichten in diverse domeinen van de ontwikkeling van het kind.

Ook werken we zeer nauw samen met disciplines die niet in onze praktijk gevestigd zijn, denk maar aan logopedisten, kinderosteopaten en kinderpsychiaters dicht in de buurt. Hierover kunt u ons ook steeds contacteren.

Uiteindelijk hebben wij allemaal maar 1 doel: UW kind helpen!

" Samen puzzelen aan de groei van je kind! "


 • "Wij zijn super tevreden. Ellen doet dit fantastisch en met veel liefde. Onze dochter (7j) gaat met plezier en maakt grote sprongen vooruit. Top service een echte aanrader. Dankjewel top Team De Puzzel."Rachel Vanderlinden
 • "Professionele dames die met raad en daad kinderen bijstaan en laten groeien. Wij zijn alleszins supertevreden dat we jullie praktijk en expertise gevonden hebben. Onze zoon heeft autisme, een lichtere vorm, maar door de oefeningen die hij bij jullie leert, zien we hem meer zelfzeker worden en leert hij'gemakkelijker' gedijen in een soms wrede maatschappij. De therapeute weet het beste in hem boven te brengen, dat is alles wat we ooit wilden. Bedankt, dames!"Mieke Schabrechts
 • "Hallo,
  Ik ben de mama van Vinn,
  Na een hele lange zoektocht, vanaf eerste studiejaar. Wisten wij als ouders dat er iets niet juist zat bij ons zoontje. Via school liep dit niet naar ons gevoel.
  Wij kwamen via via terecht bij de Puzzel.
  Bij 't binnen komen zat het gevoel al juist. Na heel veel testjes, kwam het er aan, onze Vinn is anders. Maar zo uniek
  Ellen met haar team, heeft Vinn geleerd dat hij door door tezetten en op zijn manier alles te doen er ook komt. (onze Vinn starte op het 3 de leerjaar) hij heeft ongeveer jaar 2 maal per week therapie gevolgd. Hij ging enorm graag. Want iedere week kon hij dingen die voor hem moeilijk waren. Ook de oogtherapie via Ilka zat in zijn pakket. Nu zit onze zoon op het eerste middelbaar. En wat we niet hadden durven dromen, Hij is er, het vechten doorzetten heeft zijn vruchten af geworpen. Hij doet het super goed op school.
  En weet je kind kan alles, anders zijn is helemaal niet erg. Het is UNIEK
  Een trotse mama"Romain Godyn